Меган Маркъл и принц Хари се появха във вторник вечерта за

...
Меган Маркъл и принц Хари се появха във вторник вечерта за
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари получиха награда за борбата си с расизма

Меган Маркъл и принц Хари се появха във вторник вечерта за церемония на американската фондация за правата на индивида " Ripple of Hope " („ Пулсът на вярата “) в Ню Йорк .

Двойката беше удостоена с премията за работата си в региона на расовата правдивост, психологичното здраве и други дейности със обществено влияние посредством тяхната фондация Archewell.

Meghan Markle opens up about her suicidal thoughts and how she and Prince Harry want to be 'advocates of healing'
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Меган излезе в бяла рокля с отворени плещи с дълги ръкави, съчетана с черни аксесоари и косата ѝ, прибрана обратно на невисок кок, а принц Хари носеше типичен костюм и черна вратовръзка. Двамата се държаха за ръце до момента в който си проправяха път от колата до синия килим, където позираха за фотоси с Кери Кенеди.

По време на церемонията принц Хари и Меган Маркъл приказваха за премахването на „ най-мощните стени от подтисничество и опозиция “ в света.

Украинският президент Володимир Зеленски  получи премията " Ripple of Hope " за смелото си водачество на фона на съветската инвазия. Други лауреати за 2022 година бяха съоснователят на Siris Франк Бейкър , основният изпълнителен шеф на Bank of America Браян Мойнихан и основният изпълнителен шеф на Invenergy Майкъл Полски . Церемонията също посмъртно призна легендата на НБА и деятел за цивилен права Бил Ръсел.

Събитието беше водено от Алек Болдуин.

Наградата " е кръстена на фамозната дрънканица на сенатор Робърт Кенеди " Пулсът на вярата ", произнесена през 1966 година в Кейптаун, когато по това време в страната е сегашен режимът на апартейда.

Сред предходните носители на наградата са тогавашните президенти на Съединени американски щати Барак Обама и Бил Клинтън, тогавашният държавен секретар Хилари Клинтън и актьорът Джордж Клуни.

По-рано Кери Кенеди, говорителка на фондацията и щерка на Робърт Кенеди съобщи пред медиите, че Меган Маркъл и принц Хари " самонадеяно са се противопоставили на расизма в британското кралско семейство, изправяйки се срещу вековните традиции, за да потвърдят, че в света не може да има място за расизъм.   Те са съзнавали, че могат да изгубят семейството си, позицията си в света, единствено че въпреки това са се решили на това " .

Припомняме, че Меган Маркъл в изявление с телевизионната водеща Опра Уинфри приказва за проявата на расизъм от страна на кралската фамилия, по-специално към сина им Арчи. Майката на Меган е чернокожа, а татко ѝ с бяла кожа. 

Prince Harry and Meghan Markle Accept ‘Anti-Racism’ Award
— UPN6XT (@Upn6xt)
Това е първата обществена поява на Меган и принц Хари след стартирането на двата филмовия откъс, представящи техния документален сериал, чиято премиера е в четвъртък. Проектът идва от номинираната за Оскар режисьорка Лиз Гарбъс.

Според Netflix „ сериалът наблюдава тайните дни на тяхното ухажване и провокациите, които ги накараха да се почувстват принудени да се отдръпват от непрекъснатите си функции в кралската институция. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР